La cera verge de les abelles
La cera d'abelles és coneguda com ingredient cosmètic des de l'antiguitat. A Egipte, en els enteraments de les dones nobles de Tebas, s'han trobat mascaretes facials de cera, i els asiris també la utilitzaven com parfum natural per al seu cabell. Ja a finals del segle XIX, l'invent de la barra de llavis incorpora la cera d'abelles com ingredient principal amb colorants naturals.
Actualment, derivats de les ceres formen part de la formulació de molts productes per a la cura del cabell, per a la depilació o per a cremes hidratants.
A MATARRANIA utilitzem cera verge certificada ecològica per la Organic Soil Association, certificadora anglesa, el que assegura la seva puresa i origen natural. És lleugerament groga, pel que és l'ingredient que aporta el característic color de les nostres cremes.
La cera d'abelles te les propietats de protegir la pell davant d'agents externs, aportar suavitat i plasticitat a la pell i hidratar-la en profunditat.